Om oss

Det här är vi

Vi är den lilla mäklaren som vill göra den stora skillnaden. Förtroendet att hjälpa till med din bostadsaffär möts med stor kunskap och lyhördhet, lång erfarenhet och en hög ambition. Som kund som oss mäklare i Uppsala ska du känna dig trygg, delaktig och att våra mäklare i Uppsala har gjort det som krävs för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss redan idag så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär!

Din mäklare i Uppsala

Att få till en lyckad bostadsaffär kräver en affärsmässig mäklare med god lokalkännedom. Vi är en mäklare i Uppsala som förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter i Uppsala med omnejd. Inget objekt är för litet eller för stort för oss mäklare i Uppsala. Som mäklare i Uppsala utför vi alla uppdrag med stort engagemang och med en hög servicenivå.

Vi vill vara ditt självklara bollplank om du har frågor om din bostad, oavsett läge. Vill du ha hjälp med en kostnadsfri värdering, eller få svar på andra frågor – varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi mäklare i Uppsala har mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare. Vår affärsidé är att förmedla bostäder till största möjliga nytta för köpare och säljare med minst möjliga klimatpåverkan. I vårt arbete samarbetar vi även med de bästa inom flyttstäd, fotografering, flytt och inredning.

 

Kontakta oss för kostnadsfri värdering!

 

Kostnadsfri värdering

Hör av dig till oss mäklare i Uppsala och få en kostnadsfri värdering av din bostad. En värdering tar cirka en timma och ger utrymme för dig som kund att ställa frågor och få svar på hur hela försäljningsprocessen går till och hur vi tillsammans bäst lyckas med att nå en tillfredsställande affär. När vi mäklare i Uppsala utför en värdering tittar vi på bostadens läge, stil och skick. Även utbudet, efterfrågan samt tidigare försäljningar i området spelar in.

Vill du sälja bostad i Uppsala med omnejd? Då är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Uppsala för ett förutsättningslöst samtal. Tack vare mångårig erfarenhet inom fastighetsmäkleri vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och för att få ut det bästa priset för din bostad. 

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad!