Sälja bostad

Sälja bostad på bästa sätt

Funderar du på att sälja din bostad? Som mäklare i Uppsala vet vi att det är ett stort beslut och en av de större affärerna man gör i livet. Då är det tryggt med en erfaren och kunnig mäklare som lotsar dig rätt genom hela processen, från början till slut. Våra mäklare i Uppsala har mångårig erfarenhet i branschen och stor lokalkännedom. Med oss som din mäklare i Uppsala kan du vara trygg med att vi gör allt för att du som säljare ska få ett så högt pris som möjligt för din bostad. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi som mäklare i Uppsala kan hjälpa dig i din bostadsaffär. 

Mäklare i Uppsala ger tips när du ska sälja bostad

En fastighetsaffär medför naturligt mycket tankar. Inför en försäljning är det av ytterst vikt att din bostad presenteras på bästa sätt för att du som säljare ska få så bra betalt för den som möjligt. Med en bra presentation står sig bostaden bra rent konkurrensmässigt också.

Kontakta oss så sköter vi försäljningen åt dig!

Vår erfarenhet som mäklare i Uppsala säger att förberedelse lönar sig och det finns saker som man som säljare kan vända och vrvida på för att kunna påverka försäljningen positivt. Genom att göra små enkla reparationer och styla ditt hem kan du få mer betalt vid en försäljning. Inför försäljning är det därför oftast rekommenderat att du själv gör små ändringar som gör att hemmet känns inbjudande för köparen. Nedan ger våra mäklare i Uppsala några tips och saker att ha i åtanke när du ska sälja bostad i Uppsala.

 

Kontakta oss för kostnadsfri värdering!

 

7 saker att tänka på vid en försäljning

1. Tajming

Sälj vid rätt tidpunkt. Beroende på vilken typ av fastighet du vill sälja så finns det olika tidpunkter på året som är extra bra att sälja på. Vi lotsar dig gärna igenom detta och hos oss kan du rådfråga om just din typ av fastighet.

2. Rensa utrymmen

Nyfikna spekulanter vill kunna föreställa sig din bostad som deras egna och därför är det viktigt att hålla utrymmen rensade och rena. Detta är också viktigt för att få så bra bilder som möjligt vid fotograferingen som ligger till grund för annonseringen av bostaden.

3. Tvätta fönstren

Av naturliga skäl så ger rena fönster ett gott intryck. Spekulanterna får intrycket av att den som säljer har tagit god hand om bostaden.

4. Styla hemmet

Tänk färska blommor, fina fruktfat, puffade kuddar, en vackert bäddad säng, gardiner och så vidare. Om du känner att du behöver en hjälpande hand med detta så kan vi mäklare i Uppsala förmedla goda kontakter.

5. Ta bort privata ägodelar

Ta bort det allra mest privata, som familjefoton. Försök hålla bostaden så neutral som möjligt men ändå med en touch av personlighet.

6. Belysning

Belysningen är en av de viktigaste punkterna. Vi mäklare i Uppsala rekommenderar att det finns tillräckligt med belysning i bostaden så att den känns ljus, oavsett om visningen sker på dagen eller på kvällen. Sätt hellre in någon lampa för mycket än tvärtom.

7. Balkong/uteplats/trädgård

Se till att inför fotografering och visning ge dessa utrymmen mycket kärlek. Exempelvis plantera nya växter, rensa ogräset, räfsa, tvätta utemöblerna, se till att utebelysningen fungerar och så vidare.

Letar du efter en mäklare i Uppsala med omnejd som kan sälja bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi ger dig tips och råd inför din kommande bostadsaffär och hjälper dig genom genom hela försäljningsprocessen.